Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Azerbaycanlı vekilden flaş 'Türkiye' çağrısı
Azerbaycan Parlamentosu Milletvekili Ganire Paşayeva, ''Çok iyi bilirler Türkiye'nin, Türk ve bütün Müslüman dünyasının en büyük kalesi olduğunu. Bu kale zayıflarsa, bölünürse, parçalanırsa Türk dünyası da zayıflayacak, tüm Müslüman dünyası da zayıflayacak. O yüzden bugün Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Bugün Türkiye'yi zayıflatmaya çalışanlarla mücadele etme günüdür'' açıklamasını yaptı.

Azerbaycan Parlamentosu Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanvekili Ganire Paşayeva, Türk Ocağı Zonguldak Şubesi'nin Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda düzenlediği 'Yeni gelişmeler ışığında Türkiye-Azerbaycan ilişkileri' konulu konferansta bir konuşma yaptı.

Paşayeva şunları söyledi;

''İnsanlar tanımadığı, bilmediği bir şeye sahiplenemez. Sahiplense de o duygudan öteye gidemez. Ama bugün bizim ihtiyacımız olan sadece duygusallık değil. Bizim ihtiyacımız olan bilgili ve bilinçle birbirimize sahiplenmek gerekir. Çünkü biz bu coğrafyada yeni bir Çanakkale'den geçiyoruz. Bunu çocuklarımızın, ailelerimizin, insanlığımızın hepsinin bilmesi gerekir. 100 yıl sonra yeni bir Çanakkale süreciden geçiyoruz.''

''YAŞADIĞINIZ HER YERDE TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKIN''

 ''Terör örgütleri PKK, PYD filan bunlar görünen yüzdür. Arkasında silahı, parayı kim verir, politik gücü kim verir? O arkayı da görmesi gerekir bizim insanımız. Çok iyi bilirler Türkiye’nin, Türk dünyasının bütün Müslüman dünyasının en büyük kalesi olduğunu. Bu kale zayıflarsa, bölünürse, parçalanırsa Türk dünyası da zayıflayacak, tüm Müslüman dünyası da zayıflayacak. O yüzden de yaşadığınız her yerde Türkiye'ye sahip çıkın. Bugün Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Bugün Türkiye’nin zayıflatmaya çalışanlarla mücadele etme günüdür. Onun zayıflatılmasına izin vermeme günüdür. Onun parçalanıp, bölünmesine izin vermemeliyiz. Onun isteyen güçler var'' açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Azeri VekilGanire Paşayeva
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL ÇETİNKAYA 8 yıl önce

AZER BAYCAN BİZİM KARDESİMİZ
HERZAMAN AZERBAYCANİN YANİNDAYİZ