Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber afrika

Bahçeli'den birlik beraberlik mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında,  "her birimiz Türkiye Cumhuriyetini son neferimize kadar savunmalıyız" vurgusu yaptı.

İster FETÖ, ister PKK, ister IŞİD olsun Türkiye'yi geçemeyeceklerini anlatan Bahçeli,"Cumhurbaşkanı artık dengeleyici olsun, birleştirici mesajlarla görevini yerine getirsin. Başbakan da herkesi kucaklasın" diyerek birlik beraberlik mesajı verdi:

"AYNI SİPERDEYİZ, AYNI GEMİDEYİZ"

"Unutmasınlar ki hainlere karşı aynı siperdeyiz, aynı gemideyiz, aynı çizgideyiz. Türk milleti bu vatanda bağımsız şekilde varlığını muhafaza edecektir. MHP de hissesine şahadet düşse bile gereğini yapacaktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir Ayvaz 8 yıl önce

Helal olsun sana

Avatar
Adamsin 8 yıl önce

Adamsin bahceli adam kiymetini bu millet birgun anlayacak

Avatar
Mustafa mendilcioglu 8 yıl önce

Türkiyenin zor günlerinin lideri olduğunu gösterdin Allah senden razı olsun

Avatar
Mustafa mendilcioglu 8 yıl önce

Türkiyenin zor günlerinin lideri olduğunu gösterdin Allah senden razı olsun

Avatar
İsmail 8 yıl önce

Yine kendine düşen görevi yerine getiyor kendisine olan saygım arttı milletini ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağını gösterdi.