Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral zekeriya atak 8 rusya

Bahçeli'den idam açıklaması! AKP hazırsa...
MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmasında idam tartışmalarına değindi. İdam cezasının geri gelmesini MHP olarak istediklerini belirten Bahçeli, şunları söyledi:

"Son günlerde alevlenen idam tartışmasını değerlendirmektediz. Cumhurbaşkanı idama gönüllüdür ve onaylayacağını beyan etmiştir. Başbakan da idamın toplumsal talep olduğunu ifade ederek, Meclis'te uzlaşma olması durumunda destekleyeceklerini söylemiştir.

"AKP HAZIRSA MHP DÜNDEN RAZI"

İdama bakışımız net ve bellidir. MHP, İmralı canisinin asılması konusunda tavrını gösterirken, karşımızda oluşan gökyüzü koalisyonu tavrını belli etmiştir. Madem idama ihtiyaç var, milletimiz bunu istemekte, o halde fuzuli konuşmaya, kaçak güreşmeye gerek yok. AKP hazırsa, MHP dünden razı.. Başbakan hazırsa gelin bu işi bitirelim.

İDAMA KARŞI GELEN AB KOMİSERLERİ KENDİ İŞLERİNE BAKSIN

Savaş suçlarına idamı düzenleyen tasarı veya teklif TBMM'ye gelmesi halinde, MHP gereğini yapacaktır. İdama karşı gelen, ikaz eden AB komiserleri kendi işlerine baksın. Bizim sözünü dinleyeceğimiz tek merci Türk milletidir. " 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.