Öne Çıkanlar mhp bahçeli devlet bahçeli meclis ayakta alkışladı demirören

Bahçeli'den sürpriz karar

Gelen ziyaretçiler, bakım süreci ve kendisine eşlik edecek görevliler açısından en uygun mekanın otel olduğu bildirilirken, Bahçeli’nin bir an önce parti çalışmalarına dönmek için parti yöneticileri ve doktorlarıyla ters düştüğü öğrenildi.

Bahçeli’nin pazartesi günü işbaşı yapmak istediği, ancak parti yönetimi ile doktorlarının önümüzdeki hafta boyunca istirahat etmesi için ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Ameliyat sonrası hastanede olduğu gibi otelde de ziyaret yasağı sıkı olarak uygulanıyor. 1. derece akrabalar ve önemli parti yöneticileri grip gibi herhangi bir hastalığa karşı önlem alınarak görüştürülüyor. Otelde Bahçeli’ye ağabeyi, kardeşlerinin yanı sıra Özel Kalem Müdürü Murat Çelik ve ekibi ile ülkü ocaklarına mensup gençler eşlik ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.