Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi yardım pisti öldürülen terörist sayısı komel

Bahçeli teröristlere ateş püskürdü: Zenne kılıklı kancıklar
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fransa Euro 2016'da yaşanan şiddet olayları ile ABD'de ve ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadı.
Vezneciler ve Midyat'taki saldırıda polislerimizi şehit eden hain teröristlere ateş püsküren Bahçeli, şöyle konuştu:

DANTELLİ KEFEN GİTMEDİLER, KEFENSİZ KARA TOPRAĞA GİRDİLER
"6 Haziran 2016'da Vezneciler'de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı. Bu alçak saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü işledi. Midyat'ta caniler emniyet müdürlüğüne saldırdılar. Dantelli kefen giymediler, kefensiz kara toprağa girdiler.

ZENNE KILIKLI KANCIKLAR
Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında, Türk'ün iffet ve namusunu savundular. Kim erkek, kim mert, kim kalleş kim namert dünyaya gösterdiler. Erkek etek giyerse ya korkudan, ya sapıklıktandır. Kadın polislerimiz fitneye meydan okudular. Şerefsizlere ders verdiler, fistanlarını başlarına geçirdiler. Şehitlerimizle övünüyorum.

PKK DOĞMAMIŞ BEBEKLERİN KATİLİDİR

Teröristler buldukları her imkanı değerlendirerek ya bomba atmakta ya da kurşun atmaktadırlar. Hainler bilsinler ki Türk milleti bir ölürse bin dirilir. gteröristler açtıkları fitne çukuruna eninde sonunda gömülecektir. PKK doğmamış bebeklerin katilidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.