Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu öğretmenler günü hediyesi öğretmenler günü hediyeleri bokunda boğul

Bakan Albayrak: Biz yapamayız edemeyiz hastalığı var

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yenibosna'da, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye'nin Yetişmiş İnsan Gücü Ülke-Bölge Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları ve Değerlendirme Toplantısı'na bir konuşma yaptı.

"NİYE YAPAMAYALIM"

Albayrak konuşmasında,"Türkiye'de biz yapamayız edemeyiz hastalığı var. Niye yapamayalım? Dünyaya medeniyet öğreten bir millet olarak bu hastalığı terk edeceğiz. İlim neredeyse en iyisini, en güzelini öğrenip ülkemizde uygulayacağız." dedi.

"BİRİLERİ ÇILDIRSA DA TÜRKİYE HER GÜN ADIM ADIM BÜYÜYOR"

"Türkiye'nin ihracatı 30 milyar dolarlardan 150 milyar dolarlara çıktı. Dünyada Türkiye olarak ekonomik ve siyasi ilişkileri büyüteceğiz. Benim için en önemli bakanlık, Enerji Bakanlığı'dır. Kimse sorumluluğunu unutmadan çalışırsa ülkemizi daha ileriye taşırız. Birileri çıldırsa da Türkiye her gün adım adım büyüyor. Dev projeleri yapamıyoruz demişlerdi, hani? Hepsini yapıyoruz, yapacağız. Kendi kendimizi en iyi şekilde yetiştirmek ile mükellefiz." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.