Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Bakan çileden çıktı: İpini koparmış ahlaksız!
AB Bakanı Volkan Bozkır, AB ile vize muafiyeti ve mülteci krizi hakkında açıklamalar yaptı. Bozkır, Başbakan Davutoğlu'nun Haziran ayında AB ile Türkiye arasında vize muafiyeti olacağı yönündeki açıklaması hakkında, "1 Mayıs tarihi itibarı ile bütün yükümlülüklerimizi yerine getirmiş olacağız" diye konuştu. AB Bakanı Bozkır, AB ile vize serbestisi için gereken yasaların meclisten geçmesi için muhalefeti destek vermeye çağırdı. Bozkır, "Bunun çok tarihi bir adım olduğunu düşünüyoruz. Milletimize karşı bir armağan olduğunu düşünüyoruz. O yüzden bunu muhalefetle işbirliği halinde veyahut da işbirliği olmadan gerçekleştireceğiz" dedi.

"İPİNİ KOPARMIŞ AHLAKSIZ"

AB Bakanı Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nda ırkçı bir parlamenterin Türkiye'ye hakaret etmesini kınadı. Bozkır, "Hem AP Başkanı Martin Schulz'un tutumu, hem anında tepki gösteren parlamenterlerin tutumu hem de kendini bilmez kişi salondan çıkarılırken bütün parlamentonun alınan kararı ortak bir şekilde alkışlaması bence kötü bir başlangıcın çok doğru bir yaklaşımla cevaplandırılmış olduğunu göstermektedir. Her ülkede böyle ipini koparmış ahlaksızlar olabilir" dedi.

Türklere hakaret eden Yunan vekil AP oturumundan kovuldu

NE OLMUŞTU?



Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye ile AB arasında imzalanması planlanan 'göçmen' anlaşmasının ele alındığı oturumda gergin anlar yaşanmış, Yunanistan'ın ırkçı Altın Şafak Partisi'nden Eleftherios Sinadinos, oturumda yaptığı konuşmada; "Türk, köpek gibidir. Vahşi görünür ama bir düşmanla karşılaştığında kaçar" demişti.

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz bunun üzerine milletvekilinin salondan atılmasını istemiş, ardından da Sinanidos, görevliler eşliğinde dışarı çıkarılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıbrıs 8 yıl önce

Ben kibrista yaşan biri olarak rumlari cok iyibilen biriyim.Asil onlar türklerden it gibi korkuyorlar ,gece yatarken kapilarin arkasini masa,merdinen,vs akliniza ne geliyorsa koyup yatan itlerdir.Aksam olunca bile disarda oturamayacak kadar cesaretsiz mahluklar

Avatar
Esma ortoglu 8 yıl önce

Biraz tarih bilgisini yollarsan nekadar boş konuştuğunu anlar sürekli hatırlatmak lazımmış demekki

Avatar
Vural 8 yıl önce

AC köpekler böyle insanların yüzünden insan lar ırkçı okuyorlar

Avatar
kenan 8 yıl önce

Anladiğim kadar bu dünyda en būyūk şerefsizler yunandir birliği nasil girdik en iyi misal verdi milliyetciymişler 74 unutma

Avatar
Asim 8 yıl önce

Yunan olsun , bulgar olsun, Rus olsun,ermenli olsun ,makedon olsun , bu milletvekilın konuştukları kelime kelimesıne ta kendileridır. Bunlar iki deyil dört yüzlüdırler.Oamanlı torunun 70 yaşındaym Makedon vatandaşi olarak arnautlardan diyorum ki bu milletleri çok iyi tanıyorum, "bunlara asla inanılmaz"!!! ESLM