Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

Bakan Soylu'dan PKK'yla mücadeleye devam mesajı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 6 asker için düzenlenen törene katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen Bakan Süleyman Soylu şehit askerlerin ailelerine, yakınlarına ve ülkeye başsağlığı dileğinde bulundu.

BUNLARI DESTEKLEYENLER BUNLARDAN DAHA ZAVALLI

Süleyman Soylu "Hain ve alçak bir saldırıyla bir taraftan evlatlarımıza ve güvenlik kuvvetlerimize kastediyorlar bir taraftan da, 'Biz buraları yaptırmayız.' diyorlar. Zavallılar. Bu zavallılıklarını yakın zamanda hep birlikte gördük, görmeye devam edeceğiz. Ama bunları destekleyenler, bunlardan daha zavallılar." açıklamasını yaptı. 

"KIŞ MIŞ YOK, TEPELERİNE BİNECEĞİZ"

Soylu, terörle mücadele kapsamında operasyonların sürdürüleceğinin belirtti ve çok sert açıklamalarda bulundu;"Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.