Öne Çıkanlar ışid terörist gözaltı terör fenerbahçe

Balıkesir'de gıda zehirlenmesi! 23 kişi yedikleri pastadan zehirlendi!
Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına gölge düştü. Bandırma Şehit Süleymanbey İlköğretim Okulu ana sınıfı ve Evyapan İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen pasta kesiminde ikram edilen pastadan yiyenler mide bulantısı ve kusma şikayeti ile Bandırma Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bandırma Şehit Süleymanbey İlköğretim Okulu ana sınıfı ve Evyapan İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 19 öğrenci ve 4 veli okul yönetimlerinin 24 Kasım Öğretmenler Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında toplu halde pasta kesimi yaptı. İkram edilen pastadan yiyen ve etkinlik bittikten sonra okul çıkışında aileleriyle birlikte evlerine giden öğrenciler ilerleyen saatlerde mide bulantısı ve kusma şikayetiyle Bandırma Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Yedikleri pastadan zehirlendikleri iddia edilen 19 öğrenci toplam 23 kişinin hastanedeki tedavilerine devam ediliyor. Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özkan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek yetkililerden sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken okul yönetimlerinin ilçede bulunan bir pastaneden aldıkları pastalar ilçe sağlık müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından incelenmek üzere toplatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.