Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

İspanya'da Barcelona'na kentinde La Ramblas turistik bölgesinde bir minibüs, kalabalığın arasına daldı.

İspanya'da Barcelona'nın ünlü caddesi La Rambla'da beyaz bir minibüsün kalabalığın arasına dalması sonucu en az 13 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 20 kişinin ise yaralandığı bildirildi.



İSPANYA POLİSİ: BÜYÜK SALDIRI

İspanya polisi saldırıyı "büyük saldırı" olarak nitelendirdi. Saldırganın vatandaşları ezdikten sonra kamyonetten çıkıp kaçtığı bildirildi.

SİLAHLI İKİ KİŞİ RESTORANA GİRDİ

Öte yandan silahlı birkaç kişinin Las Ramblas'taki Bar Luna de Estambul isimli bir Türk restoranına girdiğini ve kendilerini içeriye kapattıklarını aktardı.
 

İSPANYOL GAZECİDEN SON BİLGİLER

İspanyol gazeteci Felix Flores ise NTV kanalına bağlanarak verdiği bilgilerde ilk saldırının beyaz bir minibüsle gerçekleştiğini ve sürücünün minibüsü kalabalığın üzerine sürdüğünü söyledi.

Minibüs sürücüsünün saldırıdan sonra yaya olarak kaçtığını ve Luna de Estanbul isimli bir restorana girdiğini belirten İspanyol gazeteci başka bir saldırganın olup olmadığının ise kesinleşmediğini söyledi. 

Flores ayrıca restorantta rehine olup olmadığının da kesin olmadığını belirtti. Flores'e yol üzerinde çok restoran bulunduğunu, saldırganın restorana rastgele girdiğini düşündüğünü söyledi. 

AYRINTILAR GELİYOR...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.