Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Başbakan'a canlı bomba saldırısı önlendi!
Antalya'da dün Expo 2016 açılışına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 20.55'te uçakla Konya'ya geçerek 'Konya'nın İslam Dünyası Turizm Başkenti Tanıtımı ve Kutlu Doğum Haftası Özel Programı'na katıldı. Başbakan Davutoğlu'nun gelişi nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alan Konya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir takipte olan kişilerin kaldığı 3 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

CANLI BOMBA ŞÜPHELİSİ GÖZALTINA ALINDI!

Baskınlarda, Konya'da 'canlı bomba' eylemi için keşif yaptıkları ileri sürülen terör örgütü IŞİD üyesi 3 şüpheli gözaltına alındı.

2 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Polis, İsa Almseytef’i dün gece saatlerinde merkez Karatay ilçesi Büyükkumkörü Mahallesi Ak Cami Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil evine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlının evinde yapılan aramada herhangi bir patlayıcı madde bulunmadı ancak çeşitli örgütsel dökümanlar ele geçirildi. Polis, ayrıca olayla ilgili IŞİD üyesi olduğu iddia edilen iki şüpheliyi daha kent merkezindeki oturdukları evde gözaltına aldı.

SALON ÇEVRESİNDE KEŞİF YAPTI

Yakalanan zanlının Başbakan Davutoğlu'nun katıldığı İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya Tanıtım Programı ve Kutlu Doğum Özel Programı’nın yapıldığı 10 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi etrafında keşif yaptığı öğrenildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin TEM Şube Müdürlüğü'nde sorguları devam ediyor.









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mesut doğan 8 yıl önce

Anayasa acil değişmelidir, kısas hakkı değiştirilemez madde olmalıdır, vatana hainlik edenler şehrin göbeğinde ibret-i alem için asılmalıdır.