Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz Cumhuriyet Gazetesi'ne düzenlenen operasyonla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kırmızı çizgi aşıldı" açıklamsını yağmıştı.

Başbakan Binali Yıldırım ise Grup Toplantısı'nda Schulz'a "Senin çizgine bakmayız biz. Senin çizginin üstüne bir çizgi de biz çizeriz" sözleriyle karşılık vermişti.

BAŞBAKAN UYARDI

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile telefonda görüştü. Schulz, "Türkiye-AB iş birliğinin ortak değerler ve çıkarlar temelinde daha da derinleştirilmesinden yana olduğunu" söyledi. 

TALİHSİZ BEYANATLAR

Başbakan Yıldırım ise AP Başkanı'na Avrupa'daki bazı çevrelerin yanlış ve eksik bilgilerden hareketle, bazı temelsiz ön yargılarla Türkiye hakkında talihsiz beyanatlarda bulunduklarını, yargının bağımsız olduğunu ve işlemlerini kuvvetler ayrılığı ve hukukun üstünlüğü ilkesi çerçevesinde gerçekleştirdiğini anlattı. PKK ve FETÖ'nün eli kanlı terör örgütü olduğunu söyledi. 

"KARARLARA SAYGI DUYUN"

Yıldırım, bu hain terör şebekelerine destek verenlerin, her kim olursa olsun, yargı sürecinden bağışık olmalarının hiçbir hukuk devletinde mümkün olmadığını, bu bağlamda bağımsız mahkemelerce alınacak kararlara herkesin saygı duyması gerektiğini vurguladı.

"RAHATSIZLIK DUYUYORUZ"

Başbakan Yıldırım, Türkiye'deki gelişmelerin Avrupa kamuoyuna çarpıtılarak yansıtılmasından ve teröre destek verenlere Avrupa'da bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından kamuoyunun büyük rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet İSLAMİ 7 yıl önce

GAZETE VE BÜTÜN ÜLKE DÜŞMANLARININ YUVASINA ERDOĞANIN DEDİĞİ GİBİ GİRİLDİ GİRİLİNCE DÜNYADA TÜM DÜŞMANLARIN BELİNE BASILDI VIYAKLAMALARIDA NORMALDİR