Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber Ertuğrul Taşkıran MI6

Başbakan Yıldırım'dan PKK silah bırakacak iddiasına yanıt
Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle iftar yemeğinde biraraya geldi. İftarın ardından milletvekillerine seslenen Yıldırım, dün İstanbul ve bugün Midyat'ta yaşanan saldırılarını değerlendirdi.

"TERÖRİSTLE KONUŞACAK BİR ŞEY YOK"

Başbakan Yıldırım, 'terörle mücadelenin ülkenin her yerinde vatandaşların can güvenliği sağlanıncaya kadar devam edeceğini' söyleyerek, "Terör örgütünün bugünlerde 'biz görüşebiliriz, silahları bırakabiliriz, konuşalım' gibi doğrudan, dolaylı haberleri geliyor. Onların uzantılarından bize böyle baberler geliyor. Konuşacak hiçbir şey yok. Konuşacağımız tek şey, bayrağımız." dedi.

"TERÖRÜN KUTSALI YOK"

"O bayrağın rengi şehitlerimizin kanıyla, hilali bağımsızlığımızın sembolü, yıldızı şehitlerimizin gökyüzünde parlayan yıldızıdır... " diyen Yıldırım, "Bunlar üzerinde konuşacaksanız buyurun konuşalım, yoksa memleketi, milleti terörle, korkuyla yıldırıcağınızı zannediyorsanız, kusura bakmayın asla başaramayacaksınız. Ramazan ayında yapılan bu saldırılar, alçak terör örgütlerinin hiçbir kutsal değer olmadığını gösteriyor. Bunların inandıkları, dayandıkları güç, içeride ve dışarıda bunların sırtını sıvazlayan güçlerdir. Günü gelince, onların sırtını sıvazlayanlara da bu millet hesabını soracaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADİL YEKE 8 yıl önce

Kimsenin kuşkusu olmasın bu ülke doksan senedir iç ve dış hainlerin ihanetiylle baş etti yine baş edecek döktükleri kanda boğacaktır

Avatar
Aziz çulcu 8 yıl önce

Ey vatandaş Adını yazamayacak kadar korkak bir hainsin. Tek terörü değil senin gibi bozuk zihniyetleri de bitirecek bu millet merak etme çok fazla kalmadı...

Avatar
Muhammed Bozok 8 yıl önce

"Vatandas" sen capsizligindan yola cikip milletide capsiz zannetme. Bu millet icerideki lagim farelerini önce sonrada disaridaki fare besleyenleri hakliyacak.
Inanmiyorsan tarihi incele. Gör bu millet önceleri hep kiminle savasmis.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Hesap sormaktan bahsediyorsun.
Sen içindekilerle baş edemiyorsun.
Dışarıdakilerlemi mücadele edeceksin.
Sen anca sana oy veren k...nları kandırırsın.Yazıklar olsun.LANETLİYORUM sizleri.