Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Batı Türkiye'yi terörle vurmaya çalışıyor
Türkiye, ABD ve Batı'nın desteğini alan terör örgütleriyle vurulmaya çalışılıyor. Başta PKK olmak üzere FETÖ ve DHKP/C gibi terör örgütlerini koruyan, teröristlere sığınma hakkı veren ve finanse eden Avrupa ülkelerinin semirttiği terör, şehirleri hedef alıyor. ABD ve Almanya Suriye'de DEAŞ'la savaş bahanesine sığınarak PKK terör örgütünün Suriye kolu PYD'ye üst düzey silah ve teçhizat ile milyonlarca dolar para yardımı yapıyor. Bu yardım çatışma sahasında da kendini gösteriyor. ABD askerleri PKK'lı teröristlerle omuz omuza çatışmalara katılıyor, özel operasyonlar yapıyor.

PKK'YA GÜÇ KAZANDIRIYORLAR

ABD ve Batı ülkeleri, aynı tavrı sadece Suriye'de değil Irak'ta da gösteriyor. Türkiye düşmanı Haşdi Şabi ile PKK himaye edilerek ve destek veriliyor. Tüm bu yardımlara rağmen DEAŞ terörüne karşı kayda değer bir ilerleme sağlanamazken, PKK her geçen gün güç kazanıyor. PKK, Suriye ve Irak'ta aldığı üst düzey askeri yardımla adeta bir 'ordu' haline getiriliyor. Batının PKK'ya verdiği silahlar ise Türkiye'ye gönderilerek yurtiçindeki terör hücreleri tarafından kullanılıyor. Suriye'deki PKK kamplarında toplanan teröristlere ABD'li askeri uzmanlar tarafından “DEAŞ'le savaş" bahanesiyle bombalama eğitimleri veriliyor. Bu teröristler, Türkiye'ye dönerek, polis, asker ve sivillere karşı katliam gerçekleştiriyor. Alman yapımı MILAN anti tank füzeleri ve tahrip gücü yüksek el bombaları da PKK'nın cephane envanterinde bulunuyor. Bunların dışında İngiltere, Fransa ve İtalya gibi Batılı devletler ile Rusya, İran, İsrail gibi bir çok devlet, PKK'ya silah, mühimmat, finans ve eleman desteği sağlıyor.

BELÇİKA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Avrupa'nın merkezindeki Belçika, aynı zamanda PKK'nın da merkezi konumunda. Terör örgütü PKK'nın yan kolu olan Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK) geçen yıl geniş katılımlı toplantısını Brüksel'de yapmıştı. 3 gün süren toplantıda terör örgütü yöneticilerinden Murat Karayılan Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan tehditlerde bulunmuş, bağımsız devlet kurma hayalini dillendirmişti. Türkiye'yi hedef alan terör örgütünün Avrupa'nın göbeğinde toplantı yapmasına müsaade edilmesi Avrupa'nın terör örgütlerine kucak açtığının apaçık delili olarak yorumlanmıştı. PKK ve FETÖ'ye kol kanat geren Avrupa, Türkiye'nin tepkisine rağmen terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslim'i parlamentosunda konuşturmuştu.

Kaçak HDP'liler AP'nin baştacı

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2015 Yabancı Terör Örgütleri listesinde PKK yer almasına karşın, PKK'nın Suriye kolu PYD ve YPG, terör örgütü olarak tanımlanmadı. ABD ile birlikte Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika gibi Batılı devletler de Türkiye'deki saldırılarıyla yüzlerce sivili katleden PYD-YPG'yi terör örgütü olarak görmüyor. Türkiye'yi kana bulayan örgütler Avrupa'da elini kolunu sallayarak geziyor. Terör örgütlerine yönelik operasyonları protesto için PKK sempetizanları Almanya ve Belçika başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde gösteriler düzenlemesine müsaade ediliyor. Can Dündar gibi devletine iftira atan yazarlar Batı ülkelerine sığınıyor. HDP'li vekiller Faysal Sarıyıldız ile Tuğba Hezer de Avrupa'da elini kolunu sallayarak geziyor. Yüzlerce klasörle kanıtlar sunulmasına rağmen ABD'de de FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'i iade etmiyor. Türkiye adaletinden kaçan yüzlerce FETÖ militanı da Avrupa ülkelerini güvenli bularak oralara sığınmış durumda.

YENİŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.