Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Baykal'dan Ahmet Türk sürprizi!
CHP'li Deniz Baykal, görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan Mardin Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Ahmet Türk için Mardin'de.

Baykal önce Ahmet Türk'ün eşini evinde ziyaret etti Kısa süren görüşmeden sonra Baykal ve beraberindekiler Mardin Adliyesi'ne geçti.

AHMET TÜRK İÇİN BAŞSAVCIYLA GÖRÜŞTÜ

Mardin Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı ile görüştüğü belirtilen Baykal ve beraberindekiler daha sonra Mardin Valiliğine geçti.

TUTUKLANMA TALEBİYLE SEVK EDİLDİ

Ahmet Türk, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Türk hakkındaki kararın gün içinde çıkması bekleniyor.


(Deniz Baykal ve Ahmet Türk'ün eşi)


(Ahmet Türk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
klmno 7 yıl önce

bu adamı bi kere adam gibi adamların yanında görmedik ama nedense adamsı birisini merak etmiş , vay be chp daha ne kadar düşebilir dediğim her defasında biraz daha düşüyor