Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 2 kadın terörist saldırı düzenledi. Videoda kadın teröristlerden birinin çevik kuvvet binasına el bombası attığı diğer teröristin de çevik kuvvet midibüsünü silahla taradığı görülüyor. El bombası atan terörist de daha sonra silahını çıkartarak binayı tarıyor.

POLİSLERDEN BİRİ YARALANDI

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C Kapısı'na iki kadın teröristin, el bombası atması sonucu bir polis kolundan yaralandı..

PATLAMA ANI KAMERADA

Operasyon yapan polislere teröristler tarafından el bombası atıldı. Patlama anı saniye saniye kameralara yansıdı..

POLİS ABLUKA ALTINA ALDI

El bombası attıktan sonra kaçan ve birinin yaralı olduğu öne sürülen 2 kadın teröristin Bayrampaşa Gazi Sokak'ta girdikleri binaya polis operasyon yaptı. Bölge polis ablukasına alındı.

VALİ OLAY YERİNDE

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi. Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.

KADIN TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ!

Polise saldıran iki kadın terörist polis operasyonunda öldürüldü! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.