Öne Çıkanlar rus tırları yangın bomba simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal Türkmenleri cephede ziyaret etti!
BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal,  Alperenler olarak kanımız, canımız ve malımızla kardeşlerimizin yanındayız dedi ve Türkmen cephesine bir ziyarette bulundu.


Alperen Ocakları'nın Türkmen Dağı'na gitme kararı sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.




Alperen Ocakları yaptıkları açıklamada "Orada açık şekilde katliam yapıyorlar. Dünya buna sessiz kalıyor. Biz Osmanlı'nın torunları Alperenler olarak, oradaki kardeşlerimize kanımız, canımız ve malımızla sizin yanınızdayız dedik ve destek vermek için 250 kişilik öncü birlik oluşturduk. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta bu arkadaşlarla Suriye'ye Türkmen Dağı'na gideceğiz" demişti.

Sosyal medya bu açıklamayı konuşurken BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın Suriye'ye gittiği ortaya çıktı.



Kartal, Türkmen Dağı'nda Sultan Abdülhamit Tugayı komutanı Ömer Abdullah'la çekilen fotoğraflarını paylaştı. Kartal, "Cepheden bildiriyorum Bayır bucak Türkmen Dağı'nda hiç bir yer düşmedi yalan haberlere itibar ermeyin ama acil silah ihtiyacı var" diye yazdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.