Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Bekir Coşkun'dan Kılıçdaroğlu'na: "Yüzsüz, pişkin, gurursuz"
CHP'de kazan kaynıyor! Sözcü yazarı Bekir Coşkun 1 Kasım genel seçimlerinden büyük yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. Üçüncü kez "Bize yeni liderleri lazım" başlıklı bir yazı kaleme alan Coşkun, basiretsizliğin artık 'yüzsüzlüğe' dönüştüğünü söyledi.
İşte Bekir Coşkun'un yazısından önemli bölümler... Coşkun, Kılıçdaroğlu için "yüzsüz, pişkin ve gurursuz" ifadelerini kullandı.

"Bize yeni liderler lazım. Basiretsizlik “yüzsüzlüğe” dönüştü baksanıza. Dünyanın en şaibeli, en suçlu partisi karşısında sekiz seçim kaybettikten sonra, insan çekip gitmek için ne bekler?. Kibar, zarif insana söylemeye dilim varmıyor ama. Hangi “pişkinliğin” tutsağısınız? Kim sizi “gurursuz” olmaya zorluyor?

Onurlu, dimdik, cumhuriyet devrimleri gibi kararlı, bangır bangır politikalar yerine, AKP gibi olmayı deneyip, dokuzuncu mu ne seçimi kaybettikten sonra, bir şey olmamış gibi mi yapacaksınız? Oysa canımız yanıyor. Bize yeni liderler lazım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.