Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Bekir Coşkun, intihar eylemlerine teşvik etti

Sözcü Gazetesi’nde kalem oynatan Bekir Coşkun, insanların kendi canına kıymasını meşrulaştırdı.

Son yazısında DHKP-C terör örgütü ile olan ilişkileri nedeniyle kamudan ihraç edilen ve günlerce açlık grevi yapan Nureiye Gülmen vSemih Özakça olayına değinen Bekir Coşkun, intihar eylemlerini “Kendi canına kıyan insanların asil eylemi” olarak yorumladı.

BEKİR COŞKUN'DAN CANLI BOMBALARA DESTEK

İnsanların amaca giden yolda canına kıymasını ‘asil bir eylem’ olarak değerlendiren Coşkun, bu sözlerle üstü kapalı olarak canlı bombaların ‘hedefe giden her yol mübahtır’ mantığıyla gerçekleştirdiği eylemlerle canını feda ederek kendini patlatmasını desteklemiş oldu. Coşkun’un intihar eylemlerini meşrulaştırma girişimi ‘teröre ve terör örgütlerine destek’ olara yorumlanırken Sözcü Gazetesi’ne FETÖ operasyonundan sonra bir terör operasyonunun yapılıp yapılmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.