Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Beyaz elin sırrı ortaya çıktı

Okuldan yetişen Harp Okulu mezunlarının örgüte bağlılık yemini ettiği belirtilen bu gizli odada, daha sonra Gülen'in alçıdan elini öpüp başlarına koydukları öne sürüldü.

GÜLEN'İN ELİ DİYE ÖPÜP ALINLARINA KOYUYORLAR

Duvardaki alçıdan yapılan el modelini "Gülen'in eli" diye öpüp alınlarına koyuyorlardı. İddiaya göre bu, İzmir'de FETÖ'ye ait olduğu gerekçesiyle el konulan ve gizli bir bölmesi ortaya çıkartılan okulda gerçekleşiyordu.

İzmir’de gizli bir odası ortaya çıkartılan FETÖ’ye ait olduğu gerekçesiyle el konulan eski Yamanlar İlkokulu ve Ortaokulu binasında, bulunan alçıdan elin sırrı dudak uçuklatacak cinsten. İddiaya göre, Fethullah Gülen’in elinin modeli alınarak yapılan alçıdan eli, örgüt üyeleri “Gülen’in eli” diye öpüp başlarına koyuyordu.

GÜLEN'E BAĞLILIK YEMİNİ EDİYORLAR

Yamanlar Koleji’nde yetişen “seçilmiş öğrencilerin”, Harp Okullarından mezun olmalarının ardından kolejdeki bu odada “Gülen’e bağlılık yemini”ettikleri ve “himmet sözü” verdikleri ileri sürüldü. Örgüt üyeleri daha sonra da “Gülen’in eli” diye bu alçıdan yapılan el modelini öpüp alnına koyuyordu.

Gizli odada Deniz Kuvvetleri’ne ait olduğu sanılan tören kılıçları bulunmuştu.

İnceleme yapanlarca, tavanındaki işlemeleri Sultan Süleyman'ın mührü ile Siyon yıldızına benzetilen odadaki oturma düzeninin de mason localarını andırdığı belirtildi.

El konulan okul binasında başka gizli bölmeler olabileceği şüphesiyle incelemeler devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sakaryali 8 yıl önce

Onun eline sokayim

Avatar
Sinan 8 yıl önce

Gram beyin yok serefsiz satilmislarda sifa niyetine o itin bokunuda yer bu mal oglu mallar

Avatar
Osman 8 yıl önce

Acaba kaç senedir var o el. Yani 3 sene öncede o el tüm Fetullah çılar tarafından opuluyormuydu.

Avatar
Istanbulllu 8 yıl önce

3 yil once yoktu

Avatar
Aylin 8 yıl önce

Başındaki fetoşdan başlayarak hepsi beyınsiz bunların utantç verıcı haram olsun türk milletının parası verilen emekler gözlerıne dizlerıne dursuuun

Avatar
huseyin 8 yıl önce

Beyinsizlerabd koekleri

Avatar
Sercan 8 yıl önce

Eline verim gülenin

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Bu el kura ni kerim de hazreti musa Beyaz El yedi Beyza mucizesine nazire yapmislar