Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Beyaz Show'da 'pankart' muamması!

Geçtiğimiz hafta Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un canlı yayınına bağlanan Ayşe Çelik, PKK propagandası yapmış, Beyazıt Öztürk ve Kanal D yönetimi büyük tepki görmüştü.

Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan bölümünde de öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'e destek sloganları atılırken, pankart açılmıştı. Kolektifler'in gerçekleştirdiği bu korsan eylemin ardından Beyazıt Öztürk yayını kesmiş, kısa bir süre sonra da canlı yayın sonlandırılmıştı.

NASIL İÇERİ SOKULDU?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, üniversitelerde kurulan Suriye'deki sivillere yardım toplamak amacıyla açılan stantlara saldırmasıyla bilinen Kolektifler grubunun, söz konusu pankartı stüdyoya nasıl soktuğu merak ediliyor.

Yetkililer, uzun yıllar Beyaz Show'a üniversite öğrencilerini seyirci olarak götürdüklerini, stüdyoya girmeden önce herkesin arandığını ve birilerinin aracı olmadan o pankartın içeri sokulmasının imkansız olduğunu dile getirdi. (haber10) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.