Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Beyaz Show'da PKK propagandası!Beyaz destek çıktı
Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik adında bir kişi Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'a telefonla bağlanarak HDP'li vekiller ve PKK yandaşlarıyla aynı ağızdan konuştu ve herkesin gözü önünde örgüt propagandası yaptı. 


OKULLARI YAKILAN ÖĞRETMENLERİ BİLE SUÇLADI

PKK terörü sebebiyle bölgeden ayrılmak zorunda kalan öğretmenleri bile suçlayan Çelik, ne hikmetse hendek kazma talimatı veren HDP ile PKK'ya toz kondurmadan öz yönetim ilan edilen bölgelerde devletin çocukları katlettiği iftirasını attı ve sokma çıkma yasağının ilan edildiği bölgelerde operasyonların durdurulması çağrısında bulundu.  

PKK VE HDP'YE SES ÇIKARMADI DEVLETİ SUÇLADI

Öğretmen olduğunu iddia eden şahıs okul ve camileri ateşe veren, kendilerine destek olmayan masum Kürt vatandaşlarını katleden PKK militanlarını görmezden gelerek HDP ve PKK'lı yöneticilerle paralel bir söylemde bulunarak direkt devleti hedef alması planlı bir telefon bağlantısı olabilir mi sorusunu akıllara getirdi. Program sonrasında PKK yandaşları tarafından atılan tweetler de bu şüpheyi iyice zirveye taşıdı. 

SÖYLEMLERİYLE KENDİNİ ELE VERDİ!
Aydın Doğan Medyası, söylediği her sözle kendisini ele veren PKK yandaşı ve adının Ayşe Çelik olduğu iddia eden bir şahsı eğlence programına bile çıkartarak ihanette nasıl bir aşamaya geldiğini dosta düşmana açıkça bir şekilde gösterdi.

PKK YANDAŞLARI: BU EYLEMİ HER AKŞAM YAPALIM 

Bir PKK yandaşının programdan sonra attığı tweetle Beyaz Show'daki telefon bağlantısının büyük bir kurgu ürünü olabileceğini gözler önüne serdi: 











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 8 yıl önce

Birde öğretmen olacak sürtük..senin gibi eğitimcinin Allah belasını versin..beyazda Aydın doğan gibi vatsn hayini hepinizin Allah belasını versin vatan hayinleri..

Avatar
necati demirtaş 8 yıl önce

Cumhuriyet savcıları iyi yetiştirilmiş vatan haini ayşe çelik ve diğerleri hakkında gerekeni yapmalı,

Avatar
Fadime 8 yıl önce

Ah Beyaz sende mi susacaksin bu tarz propagandalara evet haklisiniz demek te ne oluyor ölen sehit cocuklarinin ne durumda olduğunu düşünüyor musun acaba yaziklar olsun bu ülkenin hainleri genelde sanat dünyasindan

Avatar
saban 8 yıl önce

Beyaz gozumden düştün o telefon a bagladigin kisi pkk yi savunurken sen askeri polisi savunamadin yazik sana..

Avatar
neslihan 8 yıl önce

bu kadının hedefi çocukları korumak olsaydı bende alkışlardım ama hedefi türk askerini karalamak pkk yı masum göstermek . kurban bayramında satırla katledilen çocuk değilmiydi ? otobüste diri diri yakılan kız çocuk değilmiydi .üzerine bomba yükleyip canlı bomba olarak kullandıkları çocuk değilmi ? pkk yüzünden yetim kalanlar çocuk değilmi ? ve hala çocukları katleden zalim kahpe pkk silah bırak tuzak kurma çocuk katletme deseydi .mehmetçiği kimse karalayamaz . biz pkk yı çok iyi tanıyoruz 30 yıldır kanla beslenen zalim çocuk katillerini masum gösterip akserimizi karalamaya kalkmasın kimse .

Avatar
Mahkum 8 yıl önce

Bir de Bu devletin ekmegini yerler mk cocukları Yazk Cok Yazk Serfni s.ktgmn beyaz'ı Gerci sende Seref olsaydı pkk yandaslarnı savunacagına o kadna haddini Bildirirdin.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Avatar
yakup 8 yıl önce

Ellerine molotofu silahı veren itlere sormak lazım çocuklarını düşünüyormu.bak çocuk daha doğmadan babası şehit oluyor.Bu kancıklara soramadınmı beyaz rahatlıkmı batıyor.

Avatar
eray Ereğli 8 yıl önce

Canınız yandı dimi bizim yuregimiz kaç senedir yanıyor kaltak