Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

"Bidon kafa"dan terbiyesizce yazı!
Paçavra Sözcü gazetesi yazarı ‘bidon kafa’ lakaplı Yılmaz Özdil, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın "laiklik yeni Anayasa'da olmamalı" sözleriyle başlayan tartışmalara değinerek terbiyesizce "Gö*ün yiyorsa dene" dedi.

'BİDON KAFA'NIN AĞZINDAN LAĞIM AKTI!

Yazısında geçmişten bugüne İsmail Kahraman'ın siyasi hayatını anlatan Özdil birçok yazısında olduğu gibi bu yazısında da argo ifadeler kullandı ve Kahraman'ın ömrü boyunca daima laiklik karşıtı olduğunu iddia etti.
"Bu şekilde konuşmasına hayret etmemeli. Sanki ilk defa duyuyormuş gibi, bu şekilde konuşmasına hayret edenlere hayret etmeli" diyen bidon kafa, yazısını şöyle bitirdi:

"Ömrü boyunca karşı devrimci oldu. Daima laiklik karşıtı oldu. Hep anayasaya aykırı oldu. Gizlemedi, saklamadı. Dün de böyleydi. Bugün de aynı.
Lafı hiç eğip bükmeden, samimi şekilde diyor ki, Atatürk devrimlerine karşıyım, vakti geldi artık, rejimi değiştirmek istiyorum. Lafı hiç eğip bükmeden… Samimi cevap vermek lazım artık. Gö*ün yiyorsa dene."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat 8 yıl önce

Ne yaparsin? sen bu ulkeyi gercekten kendinin ve bu dusuncenin esirimi zannediyorsun.binlerce yillik gecmis tarihi ataturk,te gomemedi sen gomeceginimi zannediyorsun??sen laik ol, ama ben olmayacagim sanane.

Avatar
Şimşek 8 yıl önce

Sen var Soysuz ol laik ol ben olmayacağım