Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Bild Gazetesi'nin küstah manşetine cevap verdiler

Aslan Neferler Tim adlı hacker grubu, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında 'Diktatör' manşetini atan Alman Bild Gazetesi'nin resmi internet sitesinin 30 sunucudan 25'ini çökertti.

Konu ile ilgili gruptan yapılan yazılı açıklamada"Aslan Neferler Tim olarak Bild Gazetesi'nin yaptığı alçaklığa sessiz kalamazdık, kalmadıkta.

Bu gerçekleşen Cumhurbaşkanına alçakça 'Diktatör' diye manşet atan Bild Gazetesi'nin resmi web sitesi ve hizmet aldığı 30 sunucudan 25'i çökertilirken ayrıca bu gazetenin web sitesini dizaynını ve tasarımını yapan Axelspringer firmasınında web sitesi çökertilmiştir.

Almanya'ya saldırılarımız artarak devam edecektir. Aslan Neferler Tim olarak ülkemizi hedef alan tüm ülke kurum ve kuruluşlara anında cevabı verilecektir" denildi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cy 7 yıl önce

Yarın birgün o diktatör sizde çökertti mi nolcak. İnternet k kapatyiklarinda nerdeydin bj hakemler tr yi karanlığa bigdu

Avatar
Orhan 7 yıl önce

Ah ah!
Canlarım benim!
Keşke, Bir de abd' ye bir müzik notası falan verebilseydiniz...

Avatar
muammer Karapınar 7 yıl önce

Bunlara ulaşacağımız bir yol yok mu bunlara türkün tepkisi nasıl olurmuş gösterelim

Avatar
Sefa yalçın 7 yıl önce

Adınız gibi aslansınız cok mutlu ettiniz dualarımız ve ianancımız sizin gibi tüm vatan evlatlarıyla !!!

Avatar
kadir 7 yıl önce

dikdatörlük onların geçmişinde saklı...çırpınışları geçmişlerini saklamak...hekırlara teşekkürler...elleriniz dert görmesin....

Avatar
Fatma 7 yıl önce

Keske.hack.lenmesydide yuzlerine kufur etseydik

Avatar
Fatma 7 yıl önce

Keske.hack.lenmesydide yuzlerine kufur etseydik

Avatar
EKREM 7 yıl önce

IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR