Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Bilgi Üniversitesi'nde Erdoğan'a hakaretin ses kaydı internete düştü
Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilere ders veren Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu, öğrencilere ders anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

AAA İİİ GİBİ TUHAF SESLER EŞLİĞİNDE HAKARET KUSUYOR
Türk milletini de aşağılayan profesörün sözleri internete düştü.
Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'nun derste kullandığı ifadeler:
"Bak Batı'ya meydan okuyorum, o 'One minute' ile başladı, meydan okumayla birlikte başladı bütün Batı'ya meydan okuyor! Bak şimdi vizeyi de kaldıracak Avrupa topluluğuna girerken. Putin'e meydan okuyor, ona meydan okuyor, buna meydan okuyor, herkese meydan okuyor zaten..

"BEN DE MAALESEF TÜRK'ÜM"
Ben de maalesef Türk'üm kimsenin kalbi kırılmasın, kimseye hakaret etmek için bunu söylemiyorum ama, yani zaten nobran, kaba ve "ben yaptım oldu" anlayışında olan bir davranış geleneğinin içinde yaşıyoruz.
En iyisini o yapıyor, en güzel nobranlığı, en güzel kabalığı, en güzel 'ben yaptım olduyu' işin aslına bakarsanız o yapıyor.
Dolayısıyla özdeşleşme imkanı sunuyor, sokaktaki aşağılık kompleksi çeken ile... Çünkü ne çekmek zorunda Batılı ağabeyi karşısında, aşağılık kompleksi...

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET
Bütün o yüzde 50, ben yüzde 50'nin yüzde 80 olduğunu düşünüyorum maalesef, bütün o yüzde 50 de ne yapıyor? Aslına bakarsanız Tayyip Erdoğan olmak istiyor, onun karşı çıkışıyla karşı çıkmak istiyor. Çünkü orada bir karşı çıkış var diye düşünüyor, dolayısıyla ne istiyor, onun gibi olmak ve ona benzemek istiyor. Şimdi Tayyip gibi olmak ona benzemek demek, hırsız olmak, yolsuz olmak, haydut olmak vs. demek aynı zamanda öyle değil mi? Bütün bu değerler, yolsuzluk hırsızlık aslına bakarsanız normalize olmuş oluyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin 8 yıl önce

Maalesef bunada hoca diyorlar

Avatar
ufuk 8 yıl önce

Şimdi sen profösörsün ve haybiyeden devletten para alıyorsun ve bu ülkenin imkanlarından sonuna kadar faydalanıyorsundur.Sadece sen ve senin gibilere ne denir biliyormusun"yazık"

Avatar
yasin yigit 8 yıl önce

Turklugunden utananlari anlamiyorum madem bu kadar kendini ait hissetmiyorsun koskoca universitede calisiyorsun baska ulkeye gidebilirsin tabi seni alirlarsa sahi diploman geciyormu?

Avatar
antisiyon 8 yıl önce

bu tiplerden çoooook var üniversitelerde

Avatar
antisiyon 8 yıl önce

bu tiplerden çoooook var üniversitelerde

Avatar
Ali uzun 8 yıl önce

Senin gibi bir batı yalakasından daha başka ne beklenir ki,profesör olmak ne yalakalığa ne de hainliğe engel. !!

Avatar
Selimhan 8 yıl önce

Maalesef bende Türk üm Ne demek Prf. yobazzz asıl hırsız sensin o gencecik çocukların istikbalini çalıyosun avrupanın fitne fesat zihniyetiyle tayyipe çamur atıp duruyorsunuz sizi okutup prof yapanlar bu ülkeyi bu hale getirdi zaten avrupanın yalakaları Sizin zamanınızda TAYYİP ERDOĞAN olsaydı deil prof öğrenci bile olamazdınız Maalesef ne laaan kalın kafalı bide tc kimliği taşıyosun zoruna gidiyosa s... git bu ülkeden git özendiğin avrupa da yaşa burda gençlerin beynini yıkama saçma sapan şeylerle senin nefes alman bile zarar oksijeni kirletiyon MAALESEF BİDE PROFSUN MAALESEF SENİN GİBİLERLE AYNI HAVAYI SOLUYOM süremiyolar sizi bu ülkeden

Avatar
adil 8 yıl önce

Maalesef.:(