Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Bilgi Üniversitesi PKK karşıtı akademisyeni görevden aldı
Bilgi Üniversitesi Küresel Sorunlar Platformu üyesi İdris Kardaş'ın Bilgi Üniversitesi'ndeki görevine son verildi.

PKK'YA YÖNELİK TEPKİLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Kardaş, terör örgütü PKK'ya yönelik tepkili tavrıyla dikkatleri çekmişti. Kardaş, Üniversite Yönetimi'nin aldığı kararı resmi Twitter hesabı üzerinden bu ifadelerle duyurdu:

"FAŞİSTLER SEVİNEBİLİR"

"Linçcilerin çoğu Bilgi'de olduğum icin saldırıyor. Kurtarılmış bölgeler istiyorlar. Çünkü faşizm bunu gerektirir.Terörü desteklemediğim, katili aklamadığım için linç edenleri dinleyen BİLGİ, görevime son verdi. Faşistler sevinebilir."




KARAR SERT TEPKİ
Çok sayıda isim, Kardaş'ı düşüncelerinden dolayı hedef göstermişti. Sosyal medya üzerinden binlerce kullanıcı, Bilgi Üniversitesi'nin resmi Twitter hesabı üzerinden alınan karara sert tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretim görevlisi 8 yıl önce

bu memlekette seni tekrardan işe alacak üniversite bulunmaz ise o zaman vahim durumdayız.böyle hocaları yükseltmek ve öğrenci yetiştirmesine izin vermek lazım.Allah yardımcımız olsun.

Misafir Avatar
memo 8 yıl önce @Öğretim görevlisi

öğretim görevlisi birader. asıl böylelerini üniversitelerde barındırmak ayıp. birader türkiye tek millet tek vatandır bölünemez. git sana kim akıl verdiyse onun üniversitelerinde görev al.

Beğenmedim! (0)
Avatar
gürsel karataş 8 yıl önce

İsminin başında bilgi olan ancak ilim ve irfan öğretmesi gereken bir üniversite terör yuvası haline gelebiliyor sebep olanlara yazıklar olsun diyorum cehaletlerinde b0ğulurlar inşAllah