Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Binali Yıldırım'dan CHP'nin bildirisine yanıt
AK Parti grup toplantısında konuşan Binali Yıldırım, CHP'lilerin HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasını hukuksuz bularak bildiri yayınlamasını sert sözlerle eleştirdi: "Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız."

"KUZU KUZU YARGI KARŞISINA ÇIKTILAR"

"Bir HDP milletvekili hariç 54 tanesi mahkemenin kararına uymayacaklarını söyleyerek adeta hukuka meydan okudu. Kuzu kuzu yargının karşısına çıkacaklar, çıktılar. Seçilmiş olmak kimseye suç işleme hakkı vermez.

"BU KAFAYLA SİTTİN SENE İKTİDAR OLAMAZSINIZ"

Millet size yasama faaliyetlerini değil, terör faaliyetlerini durdurun dedi. Yanlış anlamışsınız. CHP, toplanmış alelacele açıklama yapıyor. O kadar terör oldu, patlama oldu o zaman niye toplanmadınız? Üniversite öğrencilerinin okudukları boykot bildirileri gibi. Kepazelik. Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız."

BIRAKIN TÜRKİYE İLE UĞRAŞMAYI DA..

Yıldırım ayrıca, Avrupa'nın Türkiye ile uğraşmak yerine PKK'lı uyuşturucu tacirlerine karşı bir şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

"Avrupalı dostlarımıza selam gönderiyorum. Bırakın Türkiye'nin hukuk mücadelesiyle uğraşmayı da, PKK'lı uyuşturucu tacirlerine karşı bir şey yapın, bir şey söyleyin.

Geleceğinizi zehirleyen PKK'lı uyuşturucu tacirlerine bir laf edin. Uyuşturucu ile mücadele için başbakan yardımcısı koordinasyonunda Uyuşturucuyla Mücadele Yüksek Kurulu oluşturduk.

Dünya mülteciler konusunda duyarsız sadece konuşuyorlar. Söyleneceğinize biraz yük alın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.