Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Bir hain bildiri daha: Türkiye'yi suçladılar!
Aralarında eski CHP milletvekili Hüseyin Aygün ve Enver Aysever'in de bulunduğu bir grubun hazırladıkları bildiride Türkiye El Kaide ile işbirliği yapmakla itham etti, Ankara'daki terör saldırısını da hükümete mal etti.

O bildiriyi kaleme alanlar Putin'e bağlı Rus Haber ajansı Sputnik'e röportaj verdi. Rus yayın organındaki röportajda Türkiye uluslararası teröre destekle suçlandı.

İŞTE O HAİNLER!

Barış Terkoğlu, Enver Aysever, Hüseyin Aygün, Kemal Okuyan, Orhan Gökdemir ve Özlem Şenabay’dan oluşan sözde aydın ve siyasetçiler, ‘Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi’ için bir bildiri yayımlayarak çağrıda bulundu.(haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 8 yıl önce

La bunların ben daaaaaaa. ....

Avatar
Neriman Altuntaş 8 yıl önce

Ulan şerefsizler vatan hainleri defolun gidin bu ülkeden asıl terörü destekleyen sizsiniz masonlar dinsiz ermeniler sizler bu ülkenin baş düşmanısınız hükümet size çok yumuşak davranıyor bize kalsa sizin gibileri parçalarız it soyları işinize gelmiyorsa defolup gidin abd köpekleri