Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Birgün gazetesinden Berkin'li kampanya

Berkin Elvan'ın ailesi, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu hakkında siyasi görüşünü açıkladı.

ANNE ELVAN: HAYIR DİYORUM

Birgün'den Zeynep Kuray'a konuşan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, referandumla ilgili şunları söyledi: "Yaşıtlarını, gördüğümde, onu hayal ediyorum, çocuklar öldürülmesin diye, hayır diyorum" dedi.

Birgün gazetesinden Berkin'li kampanya

BABA ELVAN: ARKADAŞLARINI GÖRDÜĞÜMDE ONU HAYAL EDİYORUM

Berkin’in babası Sami Elvan ise şunları söyledi:

"Geriye baktığımızda, eceliyle ölenlerin kaybını bir şekilde kabullenebiliyorsun, doğanın kanunudur diyorsun ama Berkin öyle değil; Berkin doğanın kanunuyla gitmedi, Berkin’i birileri bizim elimizden aldı. O yüzden de 16 Haziran’dan bugüne yaşanan sürecin bir saniyesi bile aklımızdan çıkmıyor. Bugün yaşıtlarını, arkadaşlarını gördüğümde, onu hayal ediyorum. O da şimdi genç bir delikanlı olarak aramızda dolaşıyor olabilirdi. Ama maalesef olmadı, o herkesin yüreğinde 15 yaşında bir fidan olarak kaldı"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.