Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Bolu'da bir apartmana yıldırım düştü!

Bolu'da feci bir olay yaşandı! Sağnak yağış sırasında bir yıldırım bir apartmanın çatısına düştü. Apartmanda oturanlar kendilerini dışarıya zor attı. Yıldırımın etkisiyle bir dairenin prizi tutuştu...

Olay bugün saat 08:30 sıralarında yaşandı. Çıkınlar Mahallesinde bir apartmanın çatısına yıldırım isabet etti. Apartman sakinleri kendilerini dışarıya zor attı. Sonradan tehlikenin geçtiğini düşünüp dairesine giren Aytaç Köroğlu adlı vatandaş prizinin tutuştuğunu fark etti. Hiç vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerini aradı.

Gaz maskelerini takan itfaiyeciler hemen operasyona başladı. Apartmanın elektrikleri kesildi, daire havalandırıldı. İtfaiye ekipleri çatıyı da kontrol ettikten sonra durumu kontrol altına aldı.

Dairesinde prizinin tutuştuğunu fark eden Köroğlu kahvaltı yaptığı sırada büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını söyledi. Kendilerini can havliyle dışarı attıklarını söyleyen Aytaç, kafalarının üzerine düşen kiremitlerden zor kaçtıklarını, çatıdan düşen kiremitlerin park halindeki araçlara zara verdiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.