Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş ashton carter lale mansur

Brüksel teröristlerin etkinliğini iptal etti

Brüksel’de terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen derneklerin düzenlemeyi planladığı sözde “Kürt Kültür Haftası” programı belediye tarafından son anda iptal edildi.

TERÖR YANDAŞLARI KATILACAKTI

Belçika’nın başkenti Brüksel’de bu yıl 22 Eylül’de 3’üncüsü düzenlenmesi planlanan, terör örgütü PKK yandaşlarının katıldığı “Kürt Kültür Haftası” programı, daha önce izin verilmesine rağmen Brüksel Belediye Başkanı Yvan Mayeur tarafından gerekçe gösterilmeden iptal edildi.

Program, Belçika’da bulunan PKK’ya yakınlığıyla bilinen bazı dernekler ile HDP tarafından ortaklaşa düzenlenecekti.

PKK ÇADIRI AÇILMIŞTI

Brüksel Belediyesi daha önce terör örgütü PKK'nın AB Konseyi binasının arkasında çadır kurmasına izin vermişti. 18 Mart’ta düzenlenen Türkiye- AB Zirvesi sırasında kurulan PKK çadırı Türkiye’nin tepkisine neden olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hollanda 8 yıl önce

Niye iptal etmisler yan ve yaya yandaslari tespit edilirdi hic degilse biz de bilirdik dost dusman kim hos meclisin icindekileri temizlemediler halada