Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Bu kadın devletten hâlâ maaş alıyor
Türkiye’de yüzbinlerce öğretmen adayının atama beklediği sancılı dönemde; HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın öğretmen eşi Başak Demirtaş’ın 152 gündür okula dahi uğramadan maaş almaya devam ettiği ortaya çıktı. Başak Demirtaş’ın “ağır hasta” olduğunu öne sürerek, düzmece raporlar veren terör destekçisi Doktor Vahhac Alp’ın de aynı hastanede aynı görevine devam ettiği öğrenildi.

152 GÜNDÜR HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR
Eğitim-öğretim günlerinde Roma’ya turistik gezide bulunan, 3050 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağı’na tırmanarak dağ yürüyüşü yapan, Büyükada’da ise eşiyle birlikte bisiklet keyfi yapan Başak Demirtaş, 152 gündür devletten haksız kazanç almaya devam ediyor. Başak Demirtaş’a “ağır hasta” raporu yazan, ülkeyi kan gölüne çeviren, terör örgütü PKK destekçisi Doktor Vahhac Alp’in ise Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği’ndeki görevinde hala bir değişiklik olmaması; kafalarda soru işareti bırakıyor.

MEB VE SAĞLIK BAKANLIĞININ SESSİZLİĞİ TEPKİ ÇEKİYOR!
Görevli olduğu okula aldığı sahte raporlarla aylarca gitmeyen Başak Demirtaş’la ilgili açılan soruşturmaları bir türlü neticelendiremeyen Milli Eğitim Bakanlığı ve Demirtaş’a verdiği düzmece raporlarla adını duyuran, Mehmetçiklerimizi şehit eden teröristlere övgüler yağdıran Doktor Alp hakkında hala elle tutulur, gözler görülür bir netice çıkartamayan Sağlık Bakanlığı’nın sessizliği kamuoyunun tepkisini çekiyor.

O HASTANEDE PKK’LILAR TEDAVİ EDİLİYOR
Demirtaş’a sahte rapor veren Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise adını daha önce yaralı PKK ve YPG’li teröristleri, sahte isim ya da eski hasta kayıtları üzerinden tedavi ederek duyurmuştu.
Ortalığı savaş alanına çevirirken çeşitli şekilde yaralanan PKK ve YPG’liler, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde, 7-8 ve 9 Ekim 2014 tarihlerinde sahte kayıtlar oluşturularak tedavi edilmişti.
Teröristler tedavi edilirken Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği sekreteri ve hastane yöneticilerinin o gece sabaha kadar hastanede yaralıların tedavisine refakat ettiği tespit edilmişti.

OKULA AYLARDIR GİTMEDİĞİNİ İLK AKİT YAZMIŞTI…
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın öğretmen eşi Başak Demirtaş’ın Diyarbakır’da görevli olduğu okula aylarca gitmemesini ilk kez gazetemiz Akit duyurmuştu. Partisinin seçim çalışmalarında “Dürüst yönetimi inşa edeceğiz” sloganları atan HDP’li Selahattin Demirtaş’ın öğretmen eşinin eğitim-öğretim döneminde 3050 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağı’na tırmanarak dağ yürüyüşü yaptığı, 3 bin kilometreyi aşkın yol kat ederek İtalya’nın başkenti Roma’ya da turistik bir gezide bulunduğu, son olarak ise Başak Demirtaş’ın eşiyle birlikte İstanbul Büyükada’da bisiklet turu yaptığı ortaya çıkmıştı.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf 8 yıl önce

ben sadece şunu söylemek istiyorum ve içim yanarak söylemek istiyorum demekki DEVLET yok yazıklar olsun

Avatar
Sîlo 8 yıl önce

Allah bizim hakkimizi yiyen vatanaihanet eden bu hayinlerin belasini versin insAllah kanser hastaliklarina yakalanirlarda surumsurum sürünerek geberirler