Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Bülent Arınç af dilemiş nedamet getirmiş

Bülent Arınç, 17-25 Aralık sürecinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti eleştiren bazı yaklaşımlarda bulunmuştu. Erdoğan da Arınç'a sitem içeren ifadelerle tepki göstermişti.

Arınç, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından verdiği bir röportajda "Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim, bana ahmak diyebilirsiniz" ifadesini kullanmıştı.

"ARINÇ AF DİLEDİ"

Ahmet Hakan bugün kaleme aldığı yazısında Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın, “FETÖ”yü kavramakta bu kadar geç kalmış olmasından dolayı özür dilediğini yazdı.

15 Temmuz'un ardından Arınç'ın özür dilediğini yazan Hakan "Bülent Bey’in bunu yapmak dışında yapabileceği tek bir şey bile yoktu." ifadelerini kullandı.

"YAPABİLECEĞİ TEK AKILLI HAMLEYDİ"

"15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından...

Bülent Arınç Bey’in yapabileceği tek akıllı hamle... Reis’ten helallik isteyip af dilemekti.

* Haberler doğruysa... Böyle de yapmış Bülent Arınç.

* Kurtarır mı, kurtarmaz mı? Bilmiyorum, bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da şu: Bülent Bey’in bunu yapmak dışında yapabileceği tek bir şey bile yoktu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Ya hala parti içinde olan, kendini hala gizleyen ve hergün gözünün içine bakanlara ne demeli...

Avatar
Olcay Tiryaki 7 yıl önce

Sende hainsin bulent arinc.. reisi adam gibi adami sn Cumhurbaskanimiza ulkemize vatanimiza ihanet eden bu hain orgutu 15 temmuzda anlamissin olemi yuru git.. belki kendinizce basarsaydiniz sana ne vaatler vermisti o hain feto kopekleri simdi ozur diliimus defol gittt bulen arinc.. Allah reisimizi Cumhurbaskanimizi basimizdan eksik etmesin ki senin gibi hain kopekler istedigini yapamasin serefsiz alcaklar...

Avatar
Şamil 7 yıl önce

Haysiyetsiz şerefsiz abd nin şuursuz itleri

Avatar
Ahmet Gümüş 7 yıl önce

2 Nisan diyorum, sonra fetonun siyasi yapılanmasına operasyon istiyorum

Avatar
Azim çabucak 7 yıl önce

Biz seni bir adam zannetmişti
Ancak karı gibi ağlarsın sen vatan haini Bülent Arınç