Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Bülent Arınç - hükümet zıtlaşması devam ediyor!
CNNTürk'te Taha Akyol'un konuğu olan ve programda,hükümet ve hükümete yakın medyayı eleştiren sözler söylemiş ve büyük tepki almıştı..

Arınç o tepkilere twitter hesabından yanıt verdi;


"Aldıkları talimatla 'eski çınarı yıkmak' hevesiyle şahsıma başlatılan linç, kursaklarında kalabilir." diyen Arınç,"Unutulmamalı ki yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde, güneş görmemiş daha bir çok hakikat gölgeleniyor." ifadelerini kullandı.


HİLAL KAPLAN'A: TARAF'IN LAWRENCE




Hilal Kaplan için "Taraf'ın Lawrencesi" ifadesini kullanan eski Başbakan yardımcısı, kendisine yönelik “Yarabbi, sen bizleri menfaati bitince; sahibi olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönen insanlardan muhafaza eyle” diyen Bakan yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ı da eleştirdi.



"SIÇRATTIĞI CEHALET ÇAMURUNDAN HAKİKAT HEYKELİ YAPIP..."

Abdurrahim Boynukalın için "1987 doğumlu genç bir arkadaşımız beni 'sahip olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönmekle' itham etmiş." diyen Arınç, "Amacım elbette müfterileri muhatap almak değil. Müfterinin, üzerime sıçratmak istediği cehalet çamurundan bir hakikat heykeli yapıpı, yine ona hediye etmektir niyetim." ifadelerini kullandı.



İŞTE O AÇIKLAMALAR:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.