Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı

‘Bunların yeri cehennemdir’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın Küçükçekmece'de yaptırdığı Fethiye-Hasan Gümüşdağ Camisi'nin ibadete açılış törenine katıldı. Cuma namazını burada kılan Erdoğan, namazın ardından açılış için toplanan halka hitap etti. Erdoğan şunları söyledi:

MÜCADELEMİZ SÜRECEK: Salı günü Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız. Ama hüzünlüyüz. Şehitlerimiz var. Ama şunu da bilin ki şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz. Bir şehit veriyoruz ama 10 teröristi de indiriyoruz. Bu mücadelemiz sürecek, sürüyor.

BUNLARIN YERİ CEHENNEM: (Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı) Havalimanında olanı görüyorsunuz ve büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar İslam adına böyle bir şeyi yaptıklarını söylüyor. Bunların İslam'la filan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. Çünkü bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk, kadın, yaşlı... Bir yolculuk yapıyorlar, hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok. Ölenlere rahmet diliyorum. Terörün ve teröristin dini, ırkı, milleti, vatanı yoktur.

HESABINI VERECEKLER: (Terör operasyonları) Bu kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. Bu işi er veya geç bitireceğiz. Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek gibi bir dertleri de yok onu da söyleyeyim. Tam aksine bunlar onların düşmanları. Bugüne kadar o bölgede yaptıkları hiçbir şeyde yok. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılması ile birlikte tek tek hesabını verecekler. Aynı şekilde belediyelerde de... Nerede olursa olsun. Kim ki bu vatana ihanet ediyorsa... Kim ki benim vatandaşımın verdikleri vergileri farklı yerlerde kullanıyorsa bunun hesabını verecek.

"İSTANBUL'A ÇOK YANLIŞLAR YAPTIK"
"İstanbul sıradan değil, müstesna bir şehir. Dünyanın gözdesi bir şehir. İstanbul'a çok yanlışlar yaptık. Ucube inşaatlar yaptık. İşte şimdi birçok yerde kentsel dönüşüm yapalım diyorlar ki yok. Bunu bir düzene sokalım. İmar planlarına göre kentsel dönüşüm yapalım. Allah göstermesin bir yangın olduğu zaman itfaiye aracı giremiyor. Böyle yanlışlar var. Allah göstermesin bir deprem olsa o depreme dayanıklı olmayan binalar var. Bunları şimdiden yıkalım ki depreme dayanıklı binalar olsun. Ama bu konuda bir dirençle karşı karşıyayız. Dilovası-Altınova arasına bir gerdanlık daha yerleştirdik. Osmangazi Köprüsü. Şu anda dünyada 4 numara. 26 Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açacağız. O ise dünyada 1 numara. Yılsonu köprümüzün Bursa'ya kadar olan bağlantısı da bitecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.