Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Büyük bir facianın eşiğinden dönüldü! Karakolla aralarında sadece 300 metre kalmıştı

Hakkari'de facianın eliğinden dönüldü. 2 ton bomba yüklü araç infilak ettirildi. 

Olay Hakkari'nin Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yaşandı. Durdurulmaya çalışılan araç, içindeki PKK'lı terörist tarafından havaya uçuruldu.  Araçta 1.5-2 ton patlayıcının bulunduğu ileri sürüldü. 

Hakkari Valiliği Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı önünde patlatılan araçla ilgili yazılı açıklama yaptı. Durdurulmak istenen aracın infilak ettirildiği belirten açıklamada: "19 Eylül 2015 günü Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol uygulamasında, seyir halinde olan araçtan şüphelenilmesi üzerine 'dur' ihtarı yapılmış, aracın durmaması üzerine kapan atmak suretiyle durdurulmaya çalışılmış, fakat araç sürücüsü BTÖ mensubu kaçamayacağını anlayarak aracı infilak ettirmiştir. Yapılan inceleme neticesinde araçta yaklaşık 1,5-2 ton patlayıcı maddenin olduğu değerlendirilmektedir." açıklanmasında bulunuldu.

PKK'lı teröristler patlamanın ardından paramparça olarak öldü. Yerde ise 3 metre derinliğinde ve 5 metre genişliğinde bir yarık meydana geldi.

Araçla karakol arasında sadece 300 metre vardı. Büyük bir faicanın eşiğinden dönüldü. Havaya uçurulan aracın parçaları karakolun camlarını kırdı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.