Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

ilahlı saldırıdan sonra köşe yazısı yazan Can Dündar, üstüne atlayıp onu önlemeye çalışan eşi Dilek Dündar için şunları söyledi:

"BEN BÖYLE GÖZÜ PEK KADIN GÖRMEDİM"

"Ve bana yapıştırılmaya çalışılan kahramanlık payesini, orada ona teslim ettim. Ben böyle gözü pek kadın görmedi. Evde bir tıkırtı olsa benden önce o fırlar; kapının önünden ses gelse operasyona çıkmış bir özel timci çevikliğiyle ortaya atlar. Ve burada da refleks halinde adamın önce ağzına daldığını, sonra yakasına yapıştığını anlattı hararetle.. Yeni çıktığı bir aksiyon filminin, en beğendiği sahnesini anlatır gibiydi. Şu an şu satırları yazıyorsam, onun ve Muharrem Erkek’in cengâverliği sayesinde..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir hayraniniz 8 yıl önce

cok güzelbir tiyatroydun.

Avatar
Acemi 8 yıl önce

Acemi oyuncular tiyatrosu

Avatar
Filiz 8 yıl önce

Hangi kadın eşine öldürme amaçlı bir saldırıda sinir krizi geçirip göz yaşlarına boğulmaz bu bayan silahlı bir adamın yakasından tutup kameralara poz veriyor sonra eşiyle tekrar yanyana gelip gülerek bişey yok deyip gülerek poz veriyorlar çok cengaver canım silah tutan el kendilerine hizmet edince böyle oluyor demekki

Avatar
Kartalkaya 8 yıl önce

Yenge, kocası olacak adamcağızdan daha delikanlı ve gözüpekmiş doğrusu...!