Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Can Dündar'dan İtalya Başbakanı'na: Bizi kurtarın

MİT tırları soruşturması kapsamında hapse giren Can Dündar, Anayasa Mahkemesi'nin verdiği "hak ihlali" kararının ardından gece yarısı apar topar tahliye edilmişti. Dündar'ın, Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda ilginç bir detay göze çarpıyor. Dündar, hapisteyken İtalya Başbakanı'na yazdığı bir mektupta "Bizi de mülteciler gibi pazarlık konusu yapın" demiş;

"PAZARLIKTA, BİZİ DE UNUTMAYIN"

"İtalyan Başbakanı’na yazdım. Tam da Avrupa Birliği zirvesine girecek. “Tamam mülteciler için giriyorsunuz pazarlığa ama bizi unutmayın, biz de buradayız! Biz Avrupa değerlerini savunuyoruz, insan haklarını savunuyoruz...” tonunda bir mektup... İtalyan gazetecilere demiş ki: “Şu anda, yolladığı mektup cebimde. İçeride söyleyeceğim Davutoğlu’na!” Ya bu o kadar kıymetli bir şey ki! Orada zindanın içinde biri, el yazısıyla, kantinden aldığı dandik bir fişin arkasına, İtalyan Başbakanı’na mektup diye bir şey yazıyor, yolluyor. Adam, Avrupa Birliği zirvesine girerken “Cebimde şu anda!” diyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan sancak 8 yıl önce

ulan namussuz hiç paçalarıana dolanan itine merhamet etmeyen bir it sahibi gördünmü