Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Can Dündar: Müslümanların çoğalmasından korkuyoruz
CEFTUS adlı düşünce kuruluşunun,İngiltere Parlamentosu’nda düzenlediği Türkiye konulu toplantıya katılan Cumhuriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Can Dündar, Türkiye’ye olan düşmanlığını bir kez daha gösterdi.MİT TIR’ları soruşturmasında devletin gizli bilgilerini ifşa etmekten çekinmeyen ve bu nedenle hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde önce tutuklanan ve yargılamasına halen tutuksuz olarak devam edilen Dündar, HDP’li vekillere dokunulmasıdurumunda Türkiye’de savaş çıkacağı tehdidini savurdu.

HAKARETLER YAĞDIRDI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik de hakarete varan eleştirilerde bulunan Can Dündar şöyle konuştu: Avrupa gibi mültecilerden, AB’nin işgalinden, Müslümanların çoğalmasından korkuyoruz. Umarım Avrupa Türkiye’nin faşist bir rejime düşmesine izin vermez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fenasi Kerim 8 yıl önce

Ulan deyyuz ulan şerefsiz senin kimin soyundan sopundan veya kimlerin belinden geldiğini anladik işte o geldïğin yere bir gün dönüceksin

Avatar
Falanca 8 yıl önce

S..tir git.seni tutanmi var.yokso senin bu ülkedeki gorevlendirilmenin gereği sanamı kaldı,bu ülkeýi değiştirme çabası.

Avatar
A 8 yıl önce

KÖPEYİ ZİNCİRSİZ SERBEST BIRAKIRSAN NEREDE HAVLAYACAGINI BİLMEZSİN ONUN İÇİN KÖPEYİN AZGININI DEVAMLI ZİNCİRE VURURLER

Avatar
Osman osmanoğlu 8 yıl önce

keşke körüklese de senin ifadeni ben alsam

Avatar
Tuncay 8 yıl önce

Bi gitmediniz bi bitmediniz be memleket düşmanı...gittiğin yerde kal

Avatar
S.... 8 yıl önce

Müslümanlardan Korkma onlar Merhametlidir.Ama biseyde Merhamet göstermezler oda Vatana ihanet edenlere.Sen aslinda O sahiplerinden Kork cünkü Vatanini satan gün gelir sahibinide satar. Ulan bunu Kefere bile Ögrendi ama senin gibi Dangakaklar ögrenemedi.Merak etme is basa düstümü Sahiblerin ilk senin Kelleni alacaklardir.

Avatar
Ahmet Baylan 8 yıl önce

Haklı işte.

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

eğer bunları ın ölüsünü bir camiden kaldırırlarsa öteki dünyada ellerim ko camideden kaldıranlardan davaı olurum