Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Can Dündar tutuklama kararını böyle değerlendirdi!

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün, "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından, niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek", "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklamak" ve ''silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından tutuklandığı bildirildi.


Gazeteci Can Dündar, tutuklama kararının ardından yaptığı ilk açıklamasında 'Üzülmeyin.Bunlar bizim için şeref madalyası' dedi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR'ları soruşturması kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BUNLAR BİZİM İÇİN ŞEREF MADALYASI

Kararın ardından Halk TV'ye bağlanan Dündar, kısa bir konuşma yaptı:

“Üzülmeye gerek yok. Bunlar bizim için şeref madalyası. İçeride ve dışarıda mücadelemiz devam edecek” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
türkiyem 8 yıl önce

evet yaptığın şerefsizliği boynunda taşımalısın