Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Çanakkale'de emekli müftüyü dolandırmak isteyen hırsızlar tutuklandı!
Çanakkale'de, telefonla arayıp, kendilerini polis olarak tanıttıkları emekli müftüyü, banka hesaplarının başkaları tarafından ele geçirildiği yalanıyla korkutup, 35 bin lira değerindeki ziynet eşyasını kendilerine vermesi için ikna eden, ikisi yabancı uyruklu biri kadın 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Çanakkale kent merkezinde yaşayan emekli bir müftüyü dün telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, banka hesaplarının başkaları tarafından ele geçirildiği yalanıyla korkutup, 35 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını İnönü Caddesi üzerindeki köprüye getirmesini istedi. Telefondaki kişiye inanan emekli müftü, ziynet eşyalarını verilen adrese götürdü. Ancak köprü üzerinde kendisini bekleyen Fas uyruklu D.D. adlı kadından şüphelenerek ziynet eşyalarını vermedi. Bunun üzerine D.D ile yanındaki Suriye Uyruklu J.M. ve Şanlıurfalı H.G. kaçmaya başladı. Polisi arayan emekli müftü, şüphelilerin eşkalini verdi. Çalışma başlatan polis, şüpheli H.G. J.M. ve D.D.'yi aynı gün Çanakkale Şehirlerarası Terminali'nde yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.