Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Canlı bomba ünlü gazetecinin akrabası çıktı!

Hüsnü Mahalli ile Sultanahmet bombacısı Nabil Fadlı Suriye'deki Barak aşiretine mensup. Mahalli ile Fadli'nin babaları amca çocukları. Hüsnü Mahali'nin diğer amca çocuğu Arif Mahali ise Cerablus'ta DAEŞ'in üst düzey emirleri arasında yer alıyor. Mahalli'nin kız kardeşi ise DAEŞ'in kadın kollarından sorumlu üst düzey yöneticiler arasında.

DAEŞ'İN ÜST DÜZEY EMİRİ!




Nabil Fadlı'nin bazı akrabaları ise Suriye'nin farklı bölgelerinde rejim tarafında yaşamakta. Geride üç çocuğunu bırakan Nabil Fadlı savaş öncesi Mumbuç'ta ailesi ile birlikte mobilya mağazası işletmekteydi.

Uzun yıllar Suudi Arabistan'da yaşayan baba Abdullatif Fadıl 15 yıl önce Suriye'ye kesin dönüş yaparak Mumbuç İlçesi'ne yerleşti. Burada yaşayan Fadlı iç savaşın başlamasının ardından önce Özgür Suriye saflarına geçti. Burada iki yıl savaştıktan sonra DAEŞ'e geçti.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.