Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Canlı bombaların komşusu şok detayı anlattı!
İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan 3 canlı bombanın Fatih’te kaldıkları daireyle ilgili şok bir detay ortaya çıktı. Teröristlerin olası bir baskın için ikinci bir demir kapı yaptırdığı ve dairenin pencerelerinin açılmadığı için havalandırmayı klima ile yaptıkları ortaya çıktı.

PEŞİN KİRA VERDİLER!

90 gün önce peşin kira vererek Ardıç Apartmanı’na taşınan teröristler, dairenin camlarını güneşlikle kapattı. 3 ay boyunca güneşlikleri hiç açmadılar. Dairenin pencereleri de açılmadığı için havalandırmayı klima ile yapmaya çalıştılar...

DİKKAT ÇEKEN DEMİR KAPI

Teröristlerin oturdukları dairede normal kapının üzerine bir de demir kapı dikkatleri çekti. 41 yıldır aynı apartmanda oturan yaşlı bir kadın şaşkınlığını gizleyemedi. Alt dairesinde oturanların bombacı teröristler olduğunu öğrenin yaşlı kadın şaşkınlığını gizleyemeyerek "Neyin üzerinde oturuyormuşum ben" diye haykırdı.

SABAHA KADAR AĞLADIM

Olayı duyduktan sonra sabaha kadar uyumadığını ve ağladığını söyleyen yaşlı kadın, "Onları hiç görmedim. Ya bizi takip ediyorlardı. biz evden çıkarken girmiyor, çıkmıyorlardı" açıklamasını yaptı.

"KİRAYA VEREN KOMİSYONCUYA YALVARDIM"
Yaşlı kadın emlakçılara kiracıları çıkarmak istediğini söylediğini belirtti; "Ben komisyoncuya söyledim. ’Ne olur yalvarıyorum sana’ dedim. ’5 kuruş aşağıya olsun bir aileye verin’ dedim. ’Bilemezsin ne olduğunu’ dedim" açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
defne solak 8 yıl önce

Çok uyanık olmak lazım.ev kiralıyor peşin veriyorlar.bir kaç erkek veya kadın aynı evde ve camlar kapılar açılmıyor.artı demir kapı yapılıyor ve komşular bundan hiiiiiç şüphelenmiyor...bu kadar mı komşudan habersiz bir toplum olduk..vah ki ne vah

Avatar
Hilal açıkkol 8 yıl önce

Bukadar olurs madem okadar dikkatinizi çekti acaba neden hiç polise ihbar etmediniz yazık oldar insanın canı yandı evins ateş düştü. Madem bukadar rahatsız ediciydi yetkililere ulaşmak gerekliydi. Duyarsız bi toplum haline geşmişsiz meğer dünyalık sarmış dörtbiyanımızı yazık bize