Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Canlı yayında teröristlere 'vatan evladı' dedi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan, CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu.

Terör olaylarının insanlara yaşattığı olumsuzlukların konuşulduğu programda, Ensarioğlu'nun açıklamalarına ek yapan Ahmet Hakan, şehit sayısını hatırlatarak "Bugün 9 şehit var" dedi.

"TERÖRİSTLER DE BU VATANIN EVLADI"

HDP'li Celal Doğan ise, "Genelkurmay'ın açıklamasına göre, 756 da gerilla öldü. Onların da bu vatanın evladı olduğunu unutmamak gerekir." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 8 yıl önce

Senin amkoyum celal dogan

Avatar
Fevzi 8 yıl önce

Senin gibi bi yavsak antepli olamaz. Erkeksen antepte gel gezde seni o gotten nasi edik görürsün. Yüz karasi adi

Avatar
vatan 8 yıl önce

Bu oruspu çocuğu , Antep de genelev açılışında kurban kesip müftüye dua ettiren dinsiz hadsiz şerefsiz bir soysuzdur , Genelevin kurdalasını keserken gençlerimizi bekliyoruz kazancınız bol olsun diye dilekte bulunan , otoban pezevenginin ta kendisinden daha ne beklenirki. Kimin merasında otlanıyorsu onun türküsünü çağıran ibne