Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Çavuşoğlu'ndan Junker'i susturan cevap
İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan Kıbrıs sorununa ‘adil ve kalıcı bir çözüm’ bulunmasını öngören müzakerelerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker arasında  tartışma yaşandı.

JUNCKER: PARA LAZIM OLUNCA BİZİ HATIRLARSINIZ

Kıbrıs’ın cyprus-mail.com sitesinin haberine göre, Çavuşoğlu’nun AB hakkında 'Türkiye üye değil, Kıbrıs Türkleri de bloğun parçası değil, diğer üyeler de Birliği terk ediyor’ dedi. Juncker'da Çavuşoğlu'nun açıklamaları sonrasıdan sinirlenerek mikronunu açtı ve  "para lazım olunca bizi hatırlarsınız" diyerek mikrofonunu kapattığı belirtildi.

SÖZÜNÜZÜ TUTUN!

Çavuşoğlu, "bize Suriye için üç milyar avro söz verdiniz ama daha ödemediniz" dedi ve böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki 7 yıl önce

Dovrusöze kimnedeyebilir.