Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Cem Küçük'ten İlker Başbuğ'a sert cevap

Gazeteci Cem Küçük'ten Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un açıklamalarına cevap geldi.

Hürriyet’in tartışılan “Karargah rahatsız” başlıklı manşetinin ardından Twitter’da mesajlar paylaşan Cem Küçük, İlker Başbuğ’a yönelik “Herkese soruyorum. 15 Temmuz gecesi TRT'ye mesela İlker Başbuğ çıkıp bildiri okusa  Aydın Doğan napardı? 15 Temmuz'da eğer İlker Başbuğ darbenin başında olsaydı Aydın Doğan'ın emriyle Hande Fırat da darbeyi savunurdu. Yüzde 100 eminim” diye yazmıştı. 

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ,Cem Küçük'ün bu iddialarına avukatı İlkay Sezer aracılığıyla yazılı açıklama yaparak yanıt vermişti.

Açıklamada “Son günlerde sosyal medyada, twitter hesaplarında yer alan ‘komplo teorilerinde’ müvekkilimiz Sn. İlker Başbuğ’un ismi de kasıtlı, çirkin, anlamsız ve kabul edilemez bir şekilde yer almaktadır. Yapılanları şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla saygıyla paylaşırız” denilmişti.

Bugün ise o açıklamaya Cem Küçük'ten cevap geldi. İşte Küçük'ün sosyal medya aracılığıyla İlker Başbuğ'a verdiği cevap:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir Uçar 7 yıl önce

Bir milletin iradesi kaba güçle bastırılıp zorla zorbaların kendi emellerine zorla itaat ettirilip Asırlarca o milletin ALIN terini gasp etmek çok vahim bir suçtur bunun hukuku ayrıca tanzim edilmelidir ve asla taviz verilmemelidir. Şayet aksi olursan milleti Dünya'da kimse ciddiye almaz parya muamelesi görür. Dik durmak şarttır olmasa olmazıdır!