Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Gazeteci Cem Küçük'ün adına kayıtlı olan İstanbul Güngörendeki evi kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Polis eve pompalı tüfekle ateş edenlerin kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Gazeteci Cem Küçük'ün evi kurşunlandı. Güngören Haznedar'daki olay akşam saat 19.05 sıralarında meydana geldi. Hedef gözeten kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ikinci kattaki eve 4 kez pompalı tüfekle ateş edildi.

Tüfekten çıkan kurşunlar salona isabet ederken, evin camları da kırıldı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Kurşunlama ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri inceleme yapıp, eve ateş edenlerin kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Evin tapusunun ve faturalarının kendi adına olduğu söyleyen Cem Küçük, "Ev benim, ama kardeşim oturuyordu. Camlar patlamış duvarlarda kurşun izleri va. Emniyet birimlerimiz olayla ilgili çalışıyor" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.