Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber HDP

Cem Uzan - Ahmet Hakan Twitter kavgası sosyal medyayı salladı! İşte küfürlü kavganın ayrıntıları...

Gazeteci Ahmet Hakan ile Fransa'da yaşamına devam eden Cem Uzan arasında Twitter'da yaşanan küfürlü kavga gündeme bomba gibi düştü. Küfürlerin havada uçuştuğu Cem Uzan - Ahmet Hakan kavgasına dair tüm detaylar bu haberimizde...

AKP döneminin ilk yıllarında Doğan Grubu ile büyük sorunlar yaşayan ve Yolsuzluk suçlaması ile karşı karşıya kaldıktan sonra Fransa'ya kaçan Cem Uzan, Twitter üzerinden gazeteci Ahmet Hakan ile büyük bir kavgaya tutuştu.

Cem Uzan Ahmet Hakan'a yönelik olarak şu ifadeleri kullandı;

"Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydin Dogan bile kurtaramaz. Ahmet Hakan seni nasil sabahin 5inde Ankara da sevgilinin sicak koynundan polise aldirip savciliga ifade vermeye goturttum. HATIRLADIN MI? Kosende bana karsi patronun Aydin'in tetikciligine soyunmussun. Boyunu asan islere karisma. Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz.

Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin. Allah A.Doganin kelepcelendgi gunu gormeyi nasip etsin.Bana yaptigi santajlar icin defalarca belgeleriyle savciliga suc duyurusunda bulundum."

Gazeteci Ahmet Hakan ise Cem Uzan'ın bu sözlerine şu ifadelerle karşılık verdi;

"Sen tayyip erdoğan'a "Allah'sız" diye bağırmıyor muydun? ne çabuk geri vitese taktın? yavşak pislik. memlekete giremeyen kriminal yavşak. Baban, kardeşin nerede lan senin? paris'e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. Hikmetyar'ın önünde diz çöken tayyip erdoğan" diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon? Seni şanzelize'ye kadar kovalarım ve hiçbir fransız elimden alamaz lan seni. hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza."





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.