Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Cemil Çiçek'ten flaş ifadeler! PKK'nın arkasında 28 devlet var

Eski TBMM Başkanı ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Ankara milletvekili Cemil Çiçek’ten flaş açıklamalar! Çiçek: “PKK’nın arkasında 28 devlet var” dedi.

Cemil Çiçek Gölbaşı Öğretmenevi’nde konuştu. Koalisyonun doğru bir yönetim şekli olmadığını söyleyen Çiçek “Ülkemizde koalisyonlarda neler yaşadı, Türkiye’nin koalisyonlarla yönetilme imkanı çok sınırlı, yapacak ise çok iş var” ifadesini kullandı.

Çiçek koalisyon sistemi sonlanmazsa bunun dünyanın sonu anlamına gelmediğini ama Türkiye’nin çok zorlu günler yaşayacağını söyledi.

PKK’NIN ARKASINDA 28 DEVLET VAR

Çiçek terörle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. Çiçek PKK’nın arkasında ittifak içeriğinde olduğumuz ülkelerin de olduğunu söyledi. PKK’nın arkasında 28 devletin olduğunu iddia etti.

Cemil Çiçek’ten flaş açıklamalar! PKK’nın arkasında 28 devlet var...

Anahtar Kelimeler:
PKKCemil çiçek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.