Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Cezaevi müdürüne silahlı saldırı

Cezaevi önünde bekleyen M.M'nin, Dal'ın makam aracıyla geçtiği sırada tabancasını belinden çıkartarak ateş ettikten sonra yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri olayla bağlantısı olduğu iddia edilen 8 kişiyi daha yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından şüpheliler Edirne Adliyesine sevk edildi.

"Malum şahıs"
Şahin, dün bir kişinin cezaevi müdürüne yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunduğunu, olayda müdürün yara almadan kurtulduğunu anlattı.

Şahin, "Malum şahsın bir yakını, bir tek, bir el silah atışı yapmış. Arabada hasar meydana gelmiştir. Şu anda cezaevi müdüründe bir sorun yoktur. Cezaevi müdürüne biz gerekli güvenlik önlemlerini alacağız, zaten ona koruma da vereceğiz. Lojmanını da değiştirmeyi düşünüyoruz. Kendisinin tutuklanıp, tutuklanmadığını bilmiyorum. Ama Edirne için hoş bir durum değil. Bu konuda üzgünüm. İnşallah doğrusu olur'' dedi.

"Husumeti mi varmış?" sorusuna Şahin, "Yok sadece o malum şahsı çok sevdiğinden dolayı bu işi yaptığını ifade etti. Çok seviyormuş" yanıtını verdi.

Vali Şahin, "Alaattin Çakıcı'dan bahsediyorsunuz değil mi?" sorusunu ise "Ben isim vermedim, malum şahıs dedim. Artık siz ne derseniz, ben isim vermedim" diye yanıtladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.